Heco Multi-Monti® Plus betoniruuvit ovat saatavilla Kuopion Pultista viikolta 5 alkaen

Julkaistu: 16.1.2019

Heco on yli 50 vuotta vanha saksalainen kiinnikebrändi, joka on tunnettu erityisesti korkeasta laadustaan sekä todella kattavasti testatuista ja dokumentoiduista tuotteistaan. Kaikki Hecon ruuvituotteet valmistetaan edelleen Euroopassa sijaitsevilla tehtailla tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa.

Erityisesti Heco tunnetaan Multi-Monti® betoniruuveistaan, jotka se toi uutena kiinnikealan innovaationa ensimmäisenä markkinoille vuonna 1995. Sittemmin betoniruuvista on helppokäyttöisyytensä ja monipuolisuutensa vuoksi tullut standardi erilaisissa kiviainesmateriaaleihin tehtävissä kiinnityksissä ja lukuisat muut alan toimijat ovat kopioineet tätä innovaatiota vaihtelevalla menestyksellä. Heco Multi-Monti® on kuitenkin pysynyt käsitteenä betoniruuvien tuotesektorissa pitämällä kiinni äärimmäisen tiukoista laatukriteereistään ja siitä osoituksena on mm. CE/ETA optio 1 –luokan hyväksyntä jo 6mm betoniruuveista alkaen, joka kertoo kattavimmista mahdollisista tuotteelle tehdyistä testeistä. Lisäksi Heco Multi-Monti® -betoniruuvit ovat mm. paloluokiteltuja ja VDS-hyväksyttyjä eli sopivat näin ollen myös sprinkleriasennuksiin.

Kuopion Pulttiin alkuperäiset Heco Multi-Monti® Plus –betoniruuvit saapuvat suorina tehdastoimituksina Hecolta Saksasta, joka takaa asiakkaillemme korkeimman laadun lisäksi kilpailukykyisen hintatason. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoa Hecon Multi-Monti® Plus –betoniruuveista löytyy seuraavasta linkistä:

https://www.heco-schrauben.com/downloadcenter/downloadcenter/en/Brochures/EN_HECO-MULTI-MONTI-plus_brochure.pdf