Myymälä avoinna ma-pe 6.30 - 16.30

Palvelut

Myymälä

600m2 myymälämme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua Kuopion Kolmisopessa hyvien kulkuyhteyksien varrella joka arkipäivä jo klo 6.30 alkaen ja tuoretta kahvia on meillä tarjolla aina. Olemme tunnettuja kattavasta ja runsaasta varastovalikoimastamme, josta löytyy yli 15.000 eri tuotenimikettä heti paikan päältä. Lisäksi tilaamme toimitusmyyntinä tuotteita laidasta laitaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tarkemmat aukioloajat ja yhteystietomme löydät ’Yhteystiedot’ -välilehdeltä.

Kuljetuspalvelu

Oma kuljetuspalvelumme toimittaa Kuopion kaupunkialueella tilauksesi haluamaasi kohteeseen joka arkipäivä klo 7.00 – 15.30. Klo 11.00 mennessä meille jätetyt tilaukset pyrimme toimittamaan perille vielä saman päivän aikana. Jakelemme omana jakeluna tilauksia asiakkaillemme myös muualle Pohjois-Savoon, kysy tarvittaessa lisää henkilökunnaltamme.

 

Toimitukset kaikkialle Suomeen

Toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen Postin, Matkahuollon ja Kaukokiidon kautta tai vaihtoehtoisesti asiakkaan oman sopimustoimittajan kautta. Rahti hinnoitellaan tapauskohtaisesti kuljetusliikkeestä, toimitustavasta ja määränpäästä riippuen. Klo 11.00 mennessä meille jätetyt tilaukset pyrimme saamaan liikkeelle saman päivän aikana.

 

Hyllytyspalvelu

Toteutamme asiakkaillemme erilaisia hyllytyspalveluita kaikenlaisista pientarvikkeista ja työkaluista. Hyllytyspalvelu voidaan toteuttaa asiakkaan omiin jo olemassa oleviin hyllyihin tai tarvittaessa toimitamme asiakkaalle myös hyllyt. Käytännössä hyllytyspalvelumme tuo sinun toiveidesi mukaan räätälöidyn pientarvikevaraston työpaikallesi. Sovitut tuotteet ovat aina ulottuvillasi ja voit keskittyä tuottavaan työhön. Älä huolehdi, anna meidän huolehtia puolestasi.

Konttipalvelu

Suurempiin ja pitkäaikaisempiin työkohteisiin olemme laajentaneet hyllytyspalvelun ajatusta konttipalveluun. Toimitamme asiakkaalle lämpimän, lukittavan työmaakopin/-kontin, joka varustellaan asiakkaan toiveiden mukaisilla tuotteilla. Konttipalvelu tuo käytännössä pienen myymälän työmaalle, jonne on pääsy vain asiakkaan itsensä määrittämillä henkilöillä. Sovitut tuotteet ovat aina ulottuvillasi ja voit keskittyä tuottavaan työhön. Älä huolehdi, anna meidän huolehtia puolestasi.

Vastuumyyjä

Ammattitiliasiakkaillemme nimeämme aina oman vastuumyyjän. Vastuumyyjämme on kokenut alan ammattilainen, joka auttaa ja opastaa sinua kaikissa alamme tuotteisiin liittyvissä asioissa. Asiointi aina saman luotettavan vastuumyyjän kanssa helpottaa ja nopeuttaa asiointiasi, kun vastuumyyjä tuntee sinut, sinun tarpeesi ja ostohistoriasi.

Työvaatteiden yksilöinti jopa odottaessasi

Oma painatuspalvelumme toteuttaa laadukkailla siirtokuvapainatuksilla kaikenlaiset yksilöinnit myymiimme työ- ja vapaa-ajan vaatteisiin. Ensimmäisen painatuskerran jälkeen saat pääsääntöisesti esim. yrityksen logoilla yksilöidyt vaatteet mukaasi saman tien.

Et tarvitse enää ylläpitää etkä sitoa rahaa kalliiseen vaatevarastoon yritykselläsi, vaan voit lähettää uuden (tai vanhan) työntekijän meille vaatetettavaksi ennalta sovituin varustein.

Pientarvikkeiden ja työkalujen tarvekartoitus

Teemme veloituksettomia kartoituksia asiakkaan pientarvike- ja työkalutarpeista. Käymme yhdessä läpi asiakkaan käyttämät tuotteet ja tarpeet, testautamme ja etsimme asiakkaalle sopivimmat ratkaisut ja tehokkaimmat palvelumallit sekä laadimme tältä pohjalta tarjouksen. Yleensä tarvekartoituksilla voitetaan asiakkaalle selvää rahaa alkaen muutamista sadoista euroista jopa useisiin tuhansiin euroihin vuositasolla. Kysy lisää meiltä ja vastuumyyjältäsi.