Myymälä avoinna ma-pe 6.30 - 16.30

Pulttiketju

Pulttiketju palvelee koko Suomessa

Pulttiketju on täysin kotimainen pientarvike- ja työkalualan ketju, johon kuuluu 14 itsenäistä jäsenliikettä ympäri Suomea. Jäsenliikkeiden liikevaihto vuonna 2021 oli n. 38milj. euroa ja jäsenliikkeet työllistävät ympärivuotisesti n. 140 kokopäiväistä työntekijää. Ensimmäiset jäsenliikkeet on perustettu v.1978 eli Pulttiketjuna meillä on jo 40 vuoden kokemus toimialasta.

Pulttiketju tuo itse maahan lukuisan määrän erilaisia alan tuotteita sekä suurilta tukkureilta ja valmistajilta Euroopasta kuin myös yhteistyökumppaneiltamme Aasiasta. Tämän lisäksi meillä on tarjota asiakkaillemme laaja paletti merkkiedustuksia alan johtavilta tuotemerkeiltä Suomessa. Pulttiketjun valikoimassa on yli 100 000 varastoitavaa tuotetta.

Pulttiketjun asiakaskunta koostuu pääasiassa rakennus-, teollisuus-, LVIS-, korjaamo- ja kunnossapitoalan ammattilaisista sekä kunnista, kaupungeista ja oppilaitoksista joita palvelemme paitsi noutopalveluna myymälöistämme, myös erilaisilla hyllytys- ja toimitusratkaisuilla suoraan työmaalle ja asiakkaan omiin tiloihin. Lisäksi Pulttiketjun jäsenliikkeillä on perinteisesti vahva asema myös paikallisten kuluttaja-asiakkaiden palvelijana.

Laaja varastovalikoima, laadukkaat tuotteet, ammattitaito, korkeatasoinen palvelu ja paikallisuus ovat asioita mistä meidät tunnetaan ja näistä olemme myös ylpeitä.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!