Myymälä avoinna ma-pe 6.30 - 16.30

Pulttiketju

Pulttiketju palvelee koko Suomessa

Pulttiketju on täysin kotimainen itsenäisten kiinnitystarvike- ja työkalualan liikkeiden yhteenliittymä. Pulttiketjuun kuuluu 16 jäsenliikettä ympäri Suomea, joiden yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on n. 38 miljoonaa euroa (2019) ja jäsenliikkeet työllistävät ympärivuotisesti n. 110 alan ammattilaista. Vanhimmat jäsenliikkeemme ovat toimineet aina 1970-luvun lopusta lähtien eli Pulttiketjuna meillä on jo 40 vuoden kokemus toimialasta.

Pulttiketju tuo itse maahan lukuisan määrän erilaisia alan tuotteita sekä suurilta tukkureilta ja valmistajilta Euroopasta kuin myös yhteistyökumppaneiltamme Aasiasta. Tämän lisäksi meillä on tarjota asiakkaillemme laaja paletti merkkiedustuksia alan johtavilta tuotemerkeiltä Suomessa.
Pulttiketjun asiakaskunta koostuu pääasiassa rakennus-, teollisuus-, LVIS-, korjaamo- ja kunnossapitoalan ammattilaisista, joita palvelemme paitsi noutopalveluna kivijalkamyymälöidemme muodossa, myös erilaisilla hyllytys- ja toimitusratkaisuilla suoraan työmaalle ja asiakkaan omiin tiloihin.
Kattava myymäläverkostomme takaa samat edulliset hinnat ja asiantuntevan palvelun asiakkaillemme ympäri Suomea.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!