Myymälä avoinna ma-pe 6.30 - 16.30

Yritys

KUOPION PULTTI OY on kuopiolainen erityisesti ammattiasiakkaille suunnattu kiinnitystarvikkeiden, työkalujen ja muiden rakentamisen sekä teollisuuden pientarvikkeiden erikoisliike. 600m2:n toimitilamme sijaitsevat keskeisellä kauppapaikalla Kuopion Kolmisopessa. Toimintamme keskiössä ovat palvelu, toimitusvarmuus sekä toimitusnopeus, joilla pyrimme tuottamaan asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa laadukkaiden tuotteiden ja kilpailukykyisen hintatason ohella. Asiakaspalvelustamme vastaavat kuopiolaiset alan ammattilaiset yli sadan miestyövuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tuotevalikoimamme sisältää n. 30 000 eri tuotenimikettä (kts. ’Tuotteet’ -välilehti) alan johtavilta tuotemerkeiltä. Kiinnitystarvikkeita, työkaluja, työvaatteita, suojaimia, kemikaaleja sekä rakentamisen ja teollisuuden pientarvikkeita laidasta laitaan. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kuopion Pultin asiakaskunta koostuu pääasiassa rakennus-, teollisuus-, LVIS-, korjaamo- ja kunnossapitoalan ammattilaisista, joita palvelemme paitsi noutopalveluna myymälästämme, myös erilaisilla hyllytys- ja toimitusratkaisuilla suoraan työmaalle ja asiakkaan omiin tiloihin. Tarvittaessa myös suunnittelemme ja räätälöimme palveluita yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lisäksi palvelemme perinteiseen tapaan myös kuluttaja-asiakkaita.

Myynti tapahtuu laskutus- tai korttimyyntinä, käteistä emme käsittele lainkaan. Tiliasiakkaiksemme ovat tervetulleita niin yritykset kuin yksityisetkin.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!