Syksy on saapunut myös Kuopion Pulttiin

Julkaistu: 25.9.2019

Kausi on vaihtunut ja varastomme on pullollaan uusia sekä vanhoja juuri nyt ajankohtaisia tuotteita.

Jo ennestään laaja valaisinvalikoimamme on täydentynyt mm. Ledlenserin uutuustuotteilla sekä Mareldin valikoiduilla työvalaisimilla. Ladattavat iF4R ja iF8R tuovat Ledlenserin laadukkaaseen tuoteperheeseen kokonaan uuden työvalaisinten tuotesegmentin. Nämä IP54-suojaluokitellut ja Bluetooth-ominaisuudella varustellut uutuudet ovat heti saatavilla suoraan varastostamme. Mareld on mukana uutena tuotemerkkinä, jonka tuotteistosta kannattaa huomioida esim. pieni ja tehokas ladattava työvalaisin Galactic 3800 RE, joka tuottaa jopa 3800 lumenin valotehon ja pitää sisällään mm. Bluetooth-kaiuttimen, Vapor 9000 joka 9000 lumenin valotehollaan valaisee tehokkaasti isojakin alueita sekä kysytty Led Strip Sunlit -valokaapeleiden tuoteperhe, joka pitää sisällään 3, 10 ja 20 metriset jatkettavissa olevat led-valokaapelit, jotka soveltuvat erinomaisesti mm. erilaisten kulkuväylien tilapäiseen yleisvalaistukseen. Myös nämä Mareldin valaisimet ovat heti saatavilla varastostamme.

Työvaateosastolla uutuutena on alkuperäiset Buff putkimalliset monikäyttöpäähineet, joista esim. Original Buff ja Polar Buff suojaavat erinomaisesti kaulaa ja päätä vaihtelevissa työolosuhteissa sekä lisäävät työskentelymukavuutta oleellisesti. Merino Wool Thermal Hat on puolestaan korkealaatuinen 100% merinovillasta valmistettu pipo/päähine, joka soveltuu käytettäväksi paitsi sellaisenaan niin sopii myös erinomaisesti suojakypärän alle. Nämä tuotteet ovat saatavilla meiltä kuluvalla viikolla (vk 39).

Merkittävä uutuus sesonkituotteiden ulkopuolelta on Sundström-puhallinsuojalaitteet. Sundström korvaa suurelta osin varastovalikoimassamme tähän saakka olleet Scottin tuotteet, joista osan tuotteista valmistus on lopetettu. Sundström Safety AB on perinteinen lähes 100-vuotias ruotsalainen hengityssuojaintuotteiden valmistaja, joka on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja on ollut jo vuosikausia selkeä markkinajohtaja mm. Ruotsissa puhallinsuojalaitteiden tuotesektorissa. Tulemme varastoimaan useita erilaisia Sundströmin puhallinlaitepaketteja erilaisiin käyttösovelluksiin ja näistä kerromme mieluusti lisää henkilökohtaisesti sekä yritysmyyntimme käy tarvittaessa esittelemässä tuotteet asiakkaan luona paikan päällä. Sundströmin puhallinsuojaintuotteet saapuvat varastoomme viikolla 40 tai 41.

Lisäksi muistutamme muutamista muista syksyn ajankohtaisista tuotteista. Työvaateosastomme merkkiedustuksessa jatkavat vanhat tutut Blåkläder, Sievi ja Jalas ja totuttuun tyyliin oma painatuspalvelumme yksilöi työvaatteet yrityksesi logoilla jopa odottaessa. Ota yhteyttä yritysmyyntiimme tai suoraan työvaateosastollemme, niin teemme sinulle kokonaisvaltaisen tarjouksen yrityksesi työvaatetuksesta. Työvaatteiden lisäksi tarjoamme erilaisia mainostuotteita (mm. pipot ja mainoshuivit) varsin kilpailukykyiseen hintaan. Myös Fiskarsin lumityökalut, Remkon lämmittimet, betoninkovetuskaapelit sekä monet, monet muut ajankohtaiset tuotteet ovat jo saapuneet varastoomme eli lämpimästi tervetuloa asioimaan!